Поставяне на зъбни импланти в района на Пловдив

 • 02
 • 03-2
 • 03
 • 04

Категория: Клиники Местоположение: Асеновград и Пловдив

Мнения и Оценки
Мнения и Оценки
Снимки
Профил
Карта
Близки кабинети
 • Интересувате се от възможността за поставяне на зъбни импланти, но все още не сте избрали къде да направите това?
  Сега можете да имате усмивката, за която сте мечтали, докато се наслаждавате на СПА ваканция на някои от най-красивите места в България на ниски цени. Клиника за дентална медицина Marmorclinic, се намира на 10 километра от град Пловдив, Тя се помещава в хотел „Сани“, в началото на Асеновград. До нея може да стигнете бързо и лесно, благодарение на обновения път, свързващ двата града.
  Тук може да получите следните услуги:

  Избелване

  Процесът на избелване на зъбите изсветлява цвета на зъбите. Отърви се от тъмните петна и постигни красива усмивка. Избелването на зъбите е козметична процедура, която възстановява естествения цвят на зъбите.

  Естетически композитни възстановявания

  Композитни възстановявания (бели пълнежи) напълно възстановяват цвета и здравината на естествените зъбни тъкани. Те се използват за лечение на кариес и за козметични подобрения, като например подмяна на стара пломба от амалгама.

  Бондинг

  Бондингът е козметична дентална процедура, при която се възстановява отчупена част на зъба като минимално инвазивна и достъпна алтернатива на керамичните фасети и корони.

  Корони и Мостове

  Короните и мостовете са чудесно решение за липсващи или повредени зъби. Короната се използва, когато структурата на зъба е повредена или счупена. Използва се мост, когато липсват един или повече зъби.

  Зъбни импланти

  Зъбните импланти са най-съвременният метод за възстановяване на липсващите зъби. Имплантите позволяват да се възстанови дъвкателната способност на хора, изгубили голяма част от зъбите си.

  Зъбни фасети

  Фасети се използват за подобряване на естетиката на предните зъби, когато целият зъб или част от зъба е счупен или когато има силен цвят върху зъба, който не може да бъде отстранен чрез избелване.

 • Не са открити резултати

  Променете критериите за търсене и опитайте отново.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.